شعر زمان ما
فیض شریفی همچنین گفت: کتاب دیگرم با عنوان «غریقی خاموش در کولاک زمستان» از انتشارات ابتکار نو به ارشاد فرستاده شده و پس از اصلاحاتی مجوز گرفته است. این اثر در حال بازبینی نهایی برای چاپ است و نوعی شناختنامه درباره محمد شمس لنگرودی است که شامل نقد کارهای این شاعر و مصاحبههایی با اوست.
او در ادامه اظهار کرد: بهتازگی داستانی به نام «غم دونده» در همراهی با هاروکی موراکامی نوشتهام. موراکامی کتابی به نام «وقتی از دویدن سخن میگوییم، از چه سخن میگوییم» دارد. در این اثر مقصود از دوندگی، رماننویسی، کار کردن و پشتکار زیاد است. من تقریبا با او همافق هستم و در مواردی مانند علاقه به ورزش، دویدن، حیوانات خصوصا گربه و علاقه به جاز، شباهتهایی به او دارم. من «غم دونده» را برای اساس این کتاب موراکامی نوشتهام. این عنوان یک ترکیب پارادوکسی دارد؛ چراکه معمولا غم باعث سکون میشود، اما در «غم دونده» حالتی وجود دارد که باعث نوشتن و رسیدن به هدف میشود.
او افزود: در این کتاب دو نمایشنامه هم گنجاندهام. یکی از آنها «شکل چندم من» و دیگری «هر آنچه دوست بداری، از دست میدهی» نام دارند. من در سال 60 سه نمایش را کارگردانی کردم که یکی از آنها را خودم نوشته بودم. حال به نوستالژی خود بازگشتهام و دو نمایشنامه نوشتهام. قصد دارم در آینده «هر آنچه دوست بداری، از دست میدهی» را در فارس اجرا کنم. «غم دونده» نیز از سوی انتشارات نوید شیراز منتشر خواهد شد.
به گزارش ایسنا، از مجموعه «شعر زمان ما» پیشتر کتابهایی درباره «نیما یوشیج»، «احمد شاملو»، «مهدی اخوان ثالث»، «سهراب سپهری» و «فروغ فرخزاد» به قلم محمد حقوقی و کتابهایی درباره «سیمین بهبهانی»، «منوچهر آتشی»، «نادر نادرپور»، «سیاوش کسرایی»، «سیدعلی صالحی» و «نصرت رحمانی» اثر فیض شریفی از سوی انتشارات نگاه منتشر شده است.